Termeni și condiții

SC CERTO SRL

Sediul social  strada 1 Decembrie 102,  245800-HOREZU, jud VALCEA

CUI   RO 10339072

NR REG COM  J38/120/98

CONT RON

CAPITAL SOCIAL

contact   certosrl@gmail.com 

Contractul SC CERTO SRL cu Clientii

Compania care administreaza site-ul http://decomarin.ro, denumita in continuare DECOMARIN, este S.C. CERTO SRL. Cei care doresc sa faca o achizitie online  de la adresa www.decomarin.ro  sant denumiti in continuare  CLIENTI.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DECOMARIN  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

2. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

.2.Confidentialitatea datelor

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.decomarin.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

4. Accesul la informatiile de pe site

DECOMARIN  garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul decomarin.ro.  DECOMARI  nu confera utilizatorilor drepturi pentru a descarca, de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DECOMARIN  fara acordul prealabil scris al acesteia.

5. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului decomarin.ro, constand in imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date este proprietatea DECOMARIN si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al DECOMARIN a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Adresa la care ne puteti trimite notificari este certosrl@gmail.com

6. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI DECOMARIN.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL DECOMARIN.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI  DECOMARIN.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

7. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele  sunt oferite in forma in care vin de la producator/furnizor  si, de asemenea, in limita stocului disponibil. DECOMARIN nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit si in numele propriu sau al altor persoane, in ceea ce priveste produsele prezentate si oferite spre vanzare. Aceasta clauza se aplica inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, pentru: informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. DECOMARIN  nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate, acest fapt fiind responsabilitatea furnizorilor sai de produse si servicii, pentru care DECOMARIN  actioneaza ca si intermediar.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). DECOMARIN  si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile/descrierile produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu furnizorii  produselor.. Din acest motiv, DECOMARIN nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul DECOMARIN.RO , acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii produselor.

6. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (in cuantumul procentual stabilit prin legislatia in vigoare aplicabila), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.

7. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea se face prin intermediul firmelor de curierat partenere.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de DECOMARIN pentru produse sau servicii,se va solicita clientului plata unui tarif de livrare. 

Livrarea produselor se poate efectua prin firma de curierat cu care DECOMARIN a incheiat contracte de colaborare.Tarifele nationale negociate de DECOMARIN pentru clientii sai sunt  10.5 RON primul kg, 0.8 RON/kg suplimentare si 8 RON taxa pentru ramburs,preturi fara TVA.

ATENTIE !  

In situatia in care localitatea destinatara nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat cu care lucram, pentru diferenta kilometrilor suplimentari clientul suporta integral acest cost.

puteti calcula km suplimentari si costul aferent aici 

 

De asemenea,  trebuie sa tineti cont ca serviciul de livrare door-to-door este indisponibil in anumite zone din tara ,din cauza accesului dificil sau restrictionat . Decomarin nu isi asuma nici un cost suplimentar pentru aceste situatii, livrarile fiind plasate si preluate, in aceste cazuri, de la cele mai apropiate agentii .

pentru mai multe detalii consultati paginile de internet ale firmelor de curierat Urgent Cargus si Fan Curier

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat partenere.

 

DECOMARIN nu poate fi tinuta responsabila pentru intarzieri sau anulari de livrari ale produselor comandate, daca acestea sunt cauzate de motive independente de vointa DECOMARIN , care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform prevederilor legislatiei romanesti aplicabile si in vigoare in momentul confirmarii comenzii. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, produsul / produsele care fac obiectul acestei livrari vor putea fi inmanate clientului numai dupa reconfirmarea comenzii catre un consultant de vanzari si dupa achitarea eventualelor costuri suplimentare generate de aceasta situatie.

8. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. DECOMARIN isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin depunere de numerar in contul firmei; dovada platii trebuie trimisa catre DECOMARIN  la adresa de e-mail certosrl@gmail.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul DECOMARIN . Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online, prin selectarea procesatorului de plati online din formularul de comanda.   In acest caz, DECOMARIN  va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea, va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

In situatia achitarii produselor la livrare prin procedeul de ramburs, pe langa pretul produsului si cel al transportului se va plati si contravaloarea serviciului de ramburs. Pentru mai multe detalii consultati site-ul firmei de curierat:  Urgent Curier Pentru a scuti costul rambursului se poate face plata prin ordin de plata sau varsamant.

9. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele comercializate de DECOMARIN  numite generic DECORATIUNI au caracter decorativ si nu pot fi folosite decat ca atare.Nu ne asumam responsibilitatea utilizarii acestor produse in alte scopuri decat cele decorative.Avand in vedere caracterul decorativ ,DECOMARIN  nu poate acorda garantie pentru acestea.

EXCEPTII

LAMPILE, comercializate de DECOMARIN , denumite in continuare DECORATIUNI  fac obiectul in conditiile legii in vigoare in ROMANIA respectiv a Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.

10. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul DECOMARIN  este gazduit de serverele unei terte persoane, fie aceasta fizica sau juridica, dreptul de utilizare a spatiului pe server si de folosire a serviciilor conexe fiind dobandit conform legii. Societatea  SC CERTO srl  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. DECOMARIN  nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DECOMARIN .

11. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris DECOMARIN ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14  zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin FORMULARUL DE RETUR  aflat in sectiunea SERVICII CLIENTI

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata.

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

Rambursarea sumei achitate:

 
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii Sc CERTO srl. de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
Sc CERTO srl . va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC CERTO srl  nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

12. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe DECOMARIN  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata . Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii. Acordul poate fi exprimat atat expres, prin comunicarea fara echivoc a acestuia, in orice mod, catre reprezentantii DECOMARIN , cat si tacit, prin achizitionarea unui produs / unor produse.

Oferte