Comanda/plata/livrare

1.  CUM COMAND

Comanda produsului/produselor se face numai pe site deoarece

• Produsul este identificat clar si orice erori legate de pret si model sunt evitate;
• Primiti confirmarea comenzii si notificari ulterioare privind statusul acesteia.
• Beneficiati de promotii si reduceri pe baza istoricului de comenzi.

Pentru a lansa comenzi  nu este necesar sa te inregistrezi, poti lansa comanda fara cont, cu specificarea datelor necesare livrarii (nume, adresa, e-mail si numar de telefon).Ai posibilitatea sa te inregistrezi ca si membru,  beneficiind astfel de accesarea statusului si  istoricului de comenzi, de reduceri si bonusuri de fidelizare, dar si de accesul usor pentru comenzile  viitoare.

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care adaugi produse folosind butonul Adauga in Cos.  Acest buton il poti gasi  sub imaginea  fiecarui produs.

,  Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi – Pas-ul 1. In acest moment puteti sa modificati cantitatile, sa va intoarceti in magazin si sa continuati cumparaturile, fie sa finalizati procesul de comanda  folosind butonul Pasul Urmator.

In Pas-ul 2 poti opta pentru comanda fara cont, pentru inregistrare completand rubricile cerute cu Informatii valide, sau daca esti deja membru, sa intri in cont cu e-mail si parola.

Daca ai ales sa comanzi fara cont, atunci in Pas-ul 3 vei scrie informatiile necesare pentru livrare si vei opta pentru metoda de plata.

2. CUM PLATESC

Exista varianta de plata numerar, in momentul primirii marfii,  online, folosind cardul bancar   sau prin ordin de plata. Plata prin ordin de plata se face in baza facturii pro forma emisa la finalizarea comenzii.

Puteti vizualiza facturile pro forma in sectiunea "contul meu/istoric comenzi".

Expedierea marfii se va face numai dupa ce plata a fost confirmata.

3. DESPRE LIVRARE

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat partenere.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Pe langa tariful perceput de DECOMARIN   pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare.

Livrarea produselor se poate efectua prin firma de curierat cu care DECOMARIN a incheiat contracte de colaborare. Tarifele nationale negociate de DECOMARIN pentru clientii sai sunt:

 10,5 ron primul kg, 0,8ron kg suplimentare si 8 lei taxa pentru ramburs - preturi fara TVA


**In situatia in care localitatea destinatara nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat cu care lucram, pentru diferenta  kilometrilor suplimentari clientul suporta integral acest cost.  

puteti calcula km suplimentari si costul aferent  aici

De asemenea,  trebuie sa tineti cont ca serviciul de livrare door-to-door este indisponibil in anumite zone din tara ,din cauza accesului dificil sau restrictionat . Decomarin nu isi asuma nici un cost suplimentar pentru aceste situatii, livrarile fiind plasate si preluate, in aceste cazuri, de la cele mai apropiate agentii .

 Pentru mai multe detalii consultati site-ul firmei de curierat: Urgent Cargus sau Fan Curier

Oferte